Nova Junta Directiva

Dissabte passat 2 de juliol es va celebrar una Assemblea Extraordinària per a entre altres, renovar la Junta Directiva.

En aquesta ocasió, l'equip de la Junta està format únicament per dones, que donaran un nou impuls a les polítiques d'igualtat i participació de l'entitat.


El nou equip, està liderat per la presidenta Cristina López, Persona amb una alta dosi de motivació; li agrada veure el costat positiu i bonic de les persones i de la vida en general. Molt compromesa amb la seua família i treball com a tècnica de joventut. Feliç i agraïda. Valora un passeig amb bici, un café i una bonica conversa enfront de la mar. T'animes a conéixer-la?

Li segueix Belinda Rochera, com a vicepresidenta. Persona amb molt bona energia i alegria contínua. Emprenedora com ella mateixa a través de la creativitat, converteix en realitats els seus somnis.

La secretaria està formada per Mamen Fernández, persona compromesa, treballadora i humil. Una persona en qui confiar i on la seua paraula, es converteix en compromís.

Finalment, la tresoreria està a càrrec de la jove Carla Ferris. Ella forma part del grup Quera Jove i amb experiència en participació infantil i adolescent.


La Junta entrant va voler agrair tot el treball realitzat per la Junta sortint, formada per Sergi, Mar, MariLuz, Julia i Almudena, que sens dubte, han deixat en un bon moment l'associació. Per part seua, l'equip sortint va voler donar-los tot el suport i bons desitjos per a continuar en una línia de creixement.

Vols saber més?

Sin comentarios

Añadir un comentario