Qui som

Som persones implicades amb la participació infantil, adolescent i jove

Més que una associació


L'Associació Quera va nàixer a Mislata en 1993, gràcies a joves del municipi interessats a realitzar teatre. A poc a poc, els interessos de l'entitat van anar ampliant-se en tot allò relacionat amb la creativitat, solidaritat i participació del sector juvenil.

En l'actualitat, l'associació realitza múltiples activitats, relacionades amb  la participació ciutadana, en especial cap a la infància, adolescència i joventut, que és el nostre públic  objectiu.

El nostre equip està format per sòcies, socis, voluntariat i equip tècnic, que en conjunt, desenvolupen els projectes d’oci educatiu de l’entitat.

                    

               

MISSIÓ

L'Associació Quera treballa de forma insistent per tal d'aconseguir una assimilació dels Drets de la infància i adolescència que permeta la participació en la Comunitat Valenciana, mitjançant eines de formació i la dinamització d'òrgans de participació.

VISIÓ

Promoure la participació activa de la joventut a partir de l'empoderament de la infància i l'adolescència, materialitzant els seus drets amb accions que comporten un canvi en la societat de forma efectiva.