Congrés Dinàmia VLC

Ref.:

0,00 € IVA inc.

III Congrés de participació infantil i adolescent de la Comunitat Valenciana.

 19 octubre 2023 

Tecnologia, Adolescència i Comunitat. Tercer congrés de professionals en matèria de participació infantil i adolescent.

El Teatre Auditori de Catarroja acull la tercera trobada, en la qual comptem amb el suport i col·laboració de Florida Universitària, UNICEF, Save the Children, Somllar, l’Ajuntament de Catarroja i la Generalitat Valenciana.

Unes jornades que posen al centre el Dret a Participar de la infància i adolescència, i que pretén generar un espai d’aliances i reflexió en favor de l’acció comunitària de les persones menors de divuit anys. Durant aquest congrés es donen ponències, tallers i taules rodones al voltant la participació infantil i adolescent, tenint com a vehicle el bon tracte i l’ús de les noves tecnologies, en els àmbits de formació no reglada i l’oci educatiu.

En aquesta edició us convidem a assimilar noves ferramentes en favor de la participació, per assegurar el bon tracte i la seguretat i ús responsable d’internet en la infància.

Obrirà l’acte la ponent Sonia López Iglesias, experta en educació emocional, adolescència i en l'acompanyament en la pèrdua i el duel. Ens acompanyarà com a formadora, i orientadora per tal d’apropar-nos a l’adolescència. Actualment, és mestra i col·labora en El País, i el Club de las Malasmadres com a experta en educació. Saber-ne més a twitter a instagram.

PROGRAMA 2023

 

Descarrega el programa en PDF

Enguany tindrem disponibles diferents tallers simultanis, podent assenyalar per ordre d’inscripció, aquell en el que estigues interessat:

  1. “Sentit de l'humor, sentit comú en l'adolescència. Ferramentes per a la dinamització” de la mà de l’experta en educació emocional en l’adolescència Sònia López Iglesias, on ens facilitarà eines pel foment d’un correcte acompanyament en la participació adolescent.  
  2. Prevenció de l’abús sexual des de la primera infància” amb Save the Children com a entitat formadora en la qual treballarem entorn a les línies del projecte EDUCAP, en relació amb la prevenció, detecció, actuació i acompanyament per a centres educatius d'Infantil i Primària en casos d'abús sexual contra la infància.
  3.  “LOPIVI i protecció: La figura del Coordinador de Benestar i Protecció” amb UNICEF com a entitat formadora en la qual treballarem sobre aquest rol dins de l’educació com a garantia del dret a la protecció de la infància.
  4. “La participació en els sistemes de protecció” impartida per SOMLLAR, amb les experiències de les xiques i xics com a veu protagonista de la formació en el sistema de protecció de la Comunitat Valenciana.

FORMACIÓ CERTIFICADA  per Florida Universitària (10h):

Data: 19 d’octubre de 2023
Lloc: Teatre Auditori de Catarroja (TAC)

Horari: 09:00-19:30h


+ info: info@asociacionquera.org

Per tal de comptar amb tu, en aquest espai que té aforament limitat, et preguem:


Vols saber-ne més del projecte?

La darrera edició de 2022, ens ha deixat aquests moments:


La darrera EDICIÓ 2021, ens ha deixat un camí per seguir!

  

E