Congrés Dinàmia VLC

Ref.:

0,00 € IVA inc.

II Congrés de participació infantil i adolescent de la Comunitat Valenciana.

 20 octubre 2022 

És un espai de trobada entre professionals  del sector de la participació infantil i adolescent com un dels Drets importants de la infància.

La Ciutat de les Arts i les Ciències  acull aquest encontre, en el qual comptem amb el suport d’institucions com Florida Universitària, UNICEF, Save the Children, Plataforma de Infància, i la Direcció General d'Infància i adolescència de la Generalitat Valenciana. Agraïm la participació de Caixa Popular i el Consell de la Joventut de Mislata. Aquest event està patrocinat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Govern Obert.

Aquestes jornades es proposen per actuar com a marc facilitador de les diferents experiències i com una ferramenta per al canvi del paradigma de la visió infantilitzada de la infància i l’adolescència. Durant aquest congrés es donen ponències, tallers i taules rodones al voltant la participació infantil i adolescent, tenint com a vehicle l'allunyament de l'adultcentrisme dels diferents espais institucionals, familiars, educatius...

Per tancar la nostra trobada, comptarem amb Valeria Aragón, especialista en intel·ligència emocional, amb qui abordarem les claus per a educar en positiu, apoderant i sense infantilitzar, durant la infància i l'adolescència, i per descomptat donant ales a la creativitat.

  

En aquesta edició vos convidem a experimentar la participació, que necessita espais per tal d'afavorir el foment de l'experiència directa, i la Ciutat de les Arts i les Ciències, és el lloc per excel·lència on es dóna una divulgació estimulant, amb les exposicions interactives, i sempre des de la diversió i l'entreteniment sense renunciar al rigor científic.

PROGRAMA 

Descarrega el programa en PDF

Enguany tindrem disponibles diferents tallers simultanis, que podràs triar segons les teues necessitats o inquietuds:

  1. PARTICIPA A L’ESCOLA, impartida per l’Associació Quera i en la qual es donaran ferramentes en favor de la participació real de la comunitat educativa, alumnat que participa dins del projecte educatiu.
  2. “La participació amb la infància i adolescència vulnerable” amb UNICEF com a entitat formadora en la qual treballarem els processos de participació i les seues barreres.
  3. Espais segurs per a la infància” amb Save the Children com a entitat formadora en la qual treballarem la  participació infantil en el procés de reconstrucció, i els espais protectors.

La formació serà certificada per Florida Universitària:

Data: 20 d’octubre de 2022
Lloc: Ciutat de les Arts i les Ciències

Horari: 09:00-18:30h


+ info: info@asociacionquera.org

Per tal de comptar amb tu, en aquest espai que té aforament limitat, et preguem:

VALERIA ARAGÓN.  Especialista en Intel·ligència Emocional i treball amb el inconscient. Facilitadora del Talent i la creativitat en totes les seues edats 

Ponència: "7 claus perquè la infancia i l'adolescència desenvolupe tot el seu potencial".

MABEL TARABILLA HERRERA. Responsable de programes infància i adolescència en PLATAFORMA DE INFANCIA.

Ponència: “De l'estatal al local: aplicació de normatives en la participació infantil i adolescent"


Vols saber-ne més del projecte?

La darrera EDICIÓ 2021, ens ha deixat un camí per seguir!