Ja disponible el llibre "30 Mites sobre la participació infantil i adolescent".

“Amb motiu del 30 aniversari, l’entitat ha publicat un llibre amb nombrosos agents que treballen la participació infantil i adolescent per tal de desmitificar i trencar amb conceptes erronis en favor dels Drets de la infància i adolescència, en particular: el seu dret a participar!”

Amb el Congrés DINÀMIA VLC com a teló de fons es va presentar la nostra tercera publicació, després de les dues guies sobre participació infantil i adolescent Pujant l’escala i Pujant l’escala II la rampa, arriba una tercera publicació diferent.

Un llibre de reflexions, que junta diferents visions sobre la ferramenta de la participació, i que pretén sacsejar la realitat que ens envolta, i perseguint consolidar-se com un conjunt de desmitificacions en favor dels Drets de la infància i adolescència.

A aquesta publicació, et podràs nodrir de visions al voltant dels encerts i errades en les diferents pràctiques viscudes en les diferents organitzacions o entorns  perquè servisquen com a inspiració cap a altres persones interessades en la participació ciutadana, des d'un enfocament de drets de la infància i adolescència.

Aquest recull de  30 mites diversos, que engloba des de personal polític, tècnic, dinamitzador, famílies a persones usuàries -organitzades o no a escala grupal-. Tenint aportacions de membres d’òrgans de participació infantil i adolescent, persones com Mar Romera, Associació Los Glayus, Save the Children, Plataforma de Infancia, i un llarg etcètera.

 

Si vols aconseguir una guia, sota el teu donatiu, pots enviar un correu a info@asociacionquera.org

Recorda, que amb les teues aportacions millorem els drets de la infància, adolescència i joventut, i continuem sumant:

Bizum: codi 38356

Caixa Popular: ES39 3159 0024 0122 7203 6621

 

Sin comentarios

Añadir un comentario