formación, profesional, participación, infancia, juventud, adolescencia

Tornen els Fòrums de professionals d'infància

 Els “Fòrums de Professionals per la infància” són un espai associatiu, on les i els professionals del món de la participació infantil i adolescent es troben de manera assembleària per compartir i debatre sobre les experiències en cada territori, i des de les nostres realitats, generant sinergies de manera grupal propostes d'acció per a millorar-los.

 

Els drets de la infància, i en concret, la participació infantil i adolescent està cobrant de manera exponencial un pes en els diferents municipis de la Comunitat Valenciana. Cada vegada som més els agents que treballem per i amb la infància.

Des de Quera, volem generar un espai de professionalització del sector, que mitjançant fòrums comunitaris, obliguen a formar-nos i remirar-nos constantment en favor de la participació real i efectiva.

 

Aquesta segona edició, es generarà entorn als ítems que els i les participants decideixin, tenint en compte ítems aterrats a la realitat de la burocràcia i el respecte i tracte amigable amb la infància i adolescència, que són menors d’edat, però no MENORS en DRETS.

Enguany, tindrem tres dates, per guardar:

📆 𝟮𝟲 𝗱𝗲 març: PARTICIPAR EN L'ÀMBIT EDUCATIU. Repte o realitat?

𝟮𝟱 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆: TEMÀTICA EN PROCÉS 

𝟮𝟰 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲: TEMÀTICA EN PROCÉS

Un programa, que tindrà lloc l'últim dimarts d'aquests mesos i per al qual caldrà inscripció, fent-te sòcia o soci i formant part del grup de professionals.

INSCRIPCIONS

En la darrera edició, es va dialogar entorn de la participació adolescent i la importància del llenguatge, la burocràcia i les limitacions pel que fa a la facilitació dels processos de participació infantil i adolescent, i experiències d'èxit. Acosta't i fem camí junts i juntes. 

Lloc: Centre Jove Túria (C/ del Túria, 13b, Mislata)

Horari: de 9.30-12.30

Places limitades.

RECORDA, que aquest primer any que t’associes, és GRATUÏT.

SUMA’T A QUERA, SUMA’T AL CANVI!

3 Comentarios

 • Hace 12 horas

  admaso9

  Bon dia a totes, el Fòrum és pressencial. Ens vem dimarts vinent!

 • Hace 10 horas

  Eva

  Bon dia,

  Les sessions són únicament presencials o també ens podrem connectar online?

  Moltes gràcies.

 • Hace 4 horas

  Cayetano Sánchez Sancho

  Solicito inscripción a los tres eventos
  𝟮𝟲 𝗱𝗲 març, 𝟮𝟱 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆 𝗶 𝟮𝟰 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲

Añadir un comentario

formación