V Edició dels cursos de participació infantil i adolescent

A TU, QUE TREBALLES AMB LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA, t’interessa saber que tornem amb els “Cursos de participació” a QUERA per tal de facilitar ferramentes per a la participació infantil i adolescent, i ja pots INSCRIURE'T.

Els i les professionals del sector de la participació infantil i adolescent, estem en constant moviment i aprenentatge.

Des de Quera, confiem en la professionalitat del sector, i apostem per espais que obliguen a actualitzar-nos i revisar-nos en matèria d’acompanyament pel que fa a la participació infantil i adolescent.

En aquest procés d’aprenentatge, ens acompanya una edició més Florida Universitària, que creu en les persones i en la seua professionalitat, i que per això mateixa certifica aquesta formació.

Els drets de la infància, i en concret, la participació infantil i adolescent està rebent cada vegada major protecció, visibilització, i una aposta clara per part de les institucions.

Precisament, des de Quera, volem continuar formant part d’aquest teixit en el nostre segell i manera de fer. Per això, i confiant en les bones pràctiques que desenvolupem, i que són casos exitosos amb diferents administracions locals duguem aquests cursos per promoure la constitució i dinamització d'òrgans consultius i de participació dels xiquets i les xiquetes, com son entre altres, els consells locals d'infància i adolescència (CLIA).

Un acompanyament, en tots aquells assumptes que els afecten, directament o indirectament, en l'àmbit municipal, com a ciutadania de ple dret que són.

 

Segons els teus coneixements previs, tindràs dues possibilitats de cursos -fins i tot et recomanem, que si fas el primer, pugues continuar amb el segon- acabant sent un autèntic expert, en participació infantil i adolescent.

 

Enguany, tindrem diferents dates, per guardar:

CURS DINAMITZACIÓ (INICIAL),

Dates: 29, 30 de maig, 5 i 6 de juny

Horari: de 16:30-19:30h

Modalitat: en línia

Taxes: 28,15€ (per certificació universitària) 

INSCRIPCIONS

Programa:

 

CURS AVANÇAT

Dates: 12, 13, 19, 20 de juny.

Horari: de 16:30-19:30h

Modalitat : Semipresencial. En línia, excepte el primer dia presencial (Centre Jove Túria (C/ del Túria, 13b, Mislata)

Taxes: 28,15€ (per certificació universitària) 

INSCRIPCIONS

Programa

 

 

SUMA’T A QUERA, SUMA’T AL CANVI!

 

Sin comentarios

Añadir un comentario