El teu poble t'escolta

Ref.:

39,90 € IVA inc.

ENQUESTA D'OPINIÓ INFANTIL I ADOLESCENT

Què és participar?

 

La ciutadania més jove ha de parlar, i mitjançant la campanya El teu poble t’escolta, defensem el seu dret a PARTICIPAR.

 

Però què és participar? Està de moda parlar de participació ciutadana?

Doncs en 2022 portem la nostra segona edició a les ciutats de Xàbia, Mislata i Catarroja que permetrà fer un diagnòstic i millorar la ciutat des de l'opinió de la infància i adolescència.

Municipis compromesos en la participació real, i que ens permeten un cop més, ser l’altaveu de la infància i adolescència per arreplegar la seua opinió.

Aquest projecte engloba preguntes al voltant d’ítems com ara: seguretat, participació, educació, entre altres, que cerca arreplegar l’opinió actualitzada de xiquetes, xiquets i adolescents entre 08 i 16 anys, per tal de ser tractada posteriorment per agents interessats.

Tothom podrà accedir a aquest informe, un cop tancat el període de les enquestes.

El teu municipi pot canviar, en una mirada on es tinga en compte la veu de la infància i adolescència! Convidem a xiquetes i xiquets del municipi, així com professorat involucrat, agents socials interessants i personal polític i tècnic a les presentacions dels resultats de les diferents enquestes.

 

 

  

VEURE INFORME DE RESULTATS:

Ja han confiat en nosaltres municipis com Almussafes, Villena, El Puig de Santa Maria.