Junta Directiva

La Junta Directiva representa els socis i sòcies de l'associació. Aquesta s'encarrega de prendre aquelles decisions necessàries per dur a terme els projectes anuals decidits en Assemblea. Els càrrecs són gratuïts i són elegits de forma democràtica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junta Directiva 2017-2020:

 

President: Sergi Morales,

mestre de primària i molt implicat a l´educació per medi de l´art. Animador juvenil. Comparteix professió amb aficions com el teatre i el cant. Imparteix ponències de metodologies educatives i és coautor del blog "No és la classe de sempre".

 

Secretària: Sheila Domínguez

Persona molt organitzada i protectora dels seus. Li agrada aprendre dia a dia. Perfeccionista per natura té un somriure sempre a la cara. Amiga dels seus amics, ajuda en tot allò que se li demana. Li agraden els xiquets i el seu principal objectiu és fer feliç a les persones que l´envolten.

 

 

Tresorera: MªIsabel Descalzo

és la segona sòcia més jove. És dinàmica, creativa i amb facilitat de gestió. Gran amant de l´ajuda assistencial forma part de l´equip de voluntaris de Creu Roja.

 

Vocal: Nuria Chocano

Educadora social i amb molta ilussió. Treballa perquè els xiquets i xiquetes de de la ciutat tinguen la seua veu.Ajuda en tot allò que li demanes i sempre està amb un somriure.

 

Vocal: Julia Oller

És una xica optimista que vol conjuntament amb els seus companys, aprendre i ajudar en tot. Vol menjar-se el món, conèixer i aprendre de tot. És divertida i atrevida. Espera que aquest espèrit no s´acabe mai.

 

Asamblea de socis i grups de treball

Anualment, tots els socis es reuneixen per aprovar l'exercici i projectar el següent. En aquest es prenen les decisions fonamentals de l'entitat. 

De la mateixa manera, per a la cada activitat es crea un Grup de treball que organitza les diferents tasques

 

Més info?

Col.laboren:


Llamar

E-mail

Cómo llegar