Consell Municipal de la Infància i Adolescencia


 

 

 

 

 

Des de finals de maig de 2014, l´Associació Quera signa un conveni de col.laboració per la dinamitzación del Consell Municipal de Infància i Adolescència de Mislata. Des d´aquest moment en participat en la creació del Consell, el.laboració dels seus estatuts, així com l´organització de jornades i actes per defendre els drets de xiquets i xiquetes.

 

Per nosaltres, és una gran oportunitat d´acompanyament de la participació infantil del municipi. Tenen dret de pensar, opinar i decidir quin tipus de ciutat volen!

Celebració dels Drets de la Infància i Adolescència

Ens encarreguem de dinamitzar l´exposició fotogràfica "La ciutat que sent". Organitzada pel Consell de la Infància i Adolescència on cada participant ha deixat la seua imatge del que li agrada i el que no del seu municipi. En les visites, els i les alumnes dels centres escolars van aportar millores a les mateixes imatges.

 

Igualment, ens encarreguem junt a la Regidoria de Infància, de la gestió tècnica de Menuda Festa, un espai de mostra de les activitats que es fan al municipi per a xiquets-es i adolescents.

 

Veure tota la programació

 

I Trobada de Consells d´Infància i Adolescència CV

Memoria Tècnica Trobada
Memoria Técnica.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.5 MB]
Avaluació Tècnics 20 Maig
Evaluación I Trobada Consells 20MY - For[...]
Documento Adobe Acrobat [103.5 KB]
Avaluació Xiquetes i xiquets 21 maig
evaluacion niñosKAHOOT.xls
Tabla de Microsoft Excel [194.0 KB]
Més info?

Agraïments


Llamar

E-mail

Cómo llegar